Ooglaserkliniek die bij je past

Overweeg je een ooglaserbehandeling?
Dan wil je ongetwijfeld het beste. Je hebt immers maar 1 paar ogen. Welke ooglaserkliniek kun je kiezen en is er verschil in de behandelingen die men uitvoert?

In Nederland is een goede ooglaserkliniek snel gevonden. De prijzen tussen de klinieken onderling kunnen enorm uiteenlopen. Sommige mensen kiezen daarom een ooglaserkliniek in het buitenland. Vooral België of Turkije zijn populair omdat de kosten daar lager zijn.

Kies een ooglaserkliniek met kwaliteit en betrouwbaarheid

Laat je in de eerste instantie niet leiden door de aangegeven prijs. Enkele ooglaserklinieken bieden aan om de ogen te laseren tegen een spotprijs. In de kleine lettertjes kun je vervolgens zien dat er zeer veel bijkomende kosten zijn. Bekijk ook goed hoe de nazorg is geregeld en de controlebehandelingen.

Kwaliteit is veel belangrijker. Informeer welke behandelmethoden en laser men hanteert. Ga na of de artsen correct geschoold en gecertificeerd zijn. Maak vervolgens een selectie van ooglaserklinieken die je interesse hebben en maak kennis met de mensen achter het bedrijf.

Maak een weloverwogen keuze. Het is daarom aan te raden je ook te verdiepen in andere oogcorrecties zoals implantlenzen.

Oogkliniek en implantlenzen

Implantlenzen zorgen ervoor dat je de bril of contactlenzen in de kast kun laten staan.
Er wordt geen laser gebruikt om je ogen bij te schaven, deze blijven in tact.

Een zeer klein kunstlensje wordt voor je eigen lens ingebracht middels een piepklein sneetje.
Door het kunstlensje kunt je perfect zien! Geen gerommel of geschaaf aan gezond hoornvlies.

Deze bijzondere lenzen, trouwens uitgevonden door een Nederlandse professor in 1977, worden enkel door gecertificeerde oogartsen ingebracht. ArtiLens is de naam van deze mini lensjes en worden inmiddels wereldwijd toegepast om mensen te helpen het zicht te optimaliseren.
Kijk hier als je meer weten over de voordelen van ArtiLens.